SALÓ I EQUIP

DCAP és un saló de perruqueria i estètica creat després d’un llarg recorregut professional. En el nostre ampli i lluminós saló es respira un ambient relaxat i modern. Busquem que et sentis com a casa i desconnectis de tota preocupació que puguis tenir. Per això t'oferim un tracte amable, humà, detallista i delicat per part del nostre equip, que no farà més que reforçar positivament la teva experiència DCAP.

 

 

Només entrar sentiràs com t'envaeix una sensació de serenitat i tranquil·litat ... Els colors clars, els detalls en fusta natural, les estructures metàl·liques i línies netes ... Tot ha estat dissenyat amb la finalitat de crear una harmonia.

 

Fins i tot quan el saló està ple segueixes sentint l'amplitud de la sala, i la pau que comporta que no envaeixin el teu espai personal. Com ja t'hem dit, aquí imperen els detalls i sobretot la bona gent. És per això que oferim un servei molt complet, no només de perruqueria sinó també d'estètica.

 

A DCAP no rentem, tallem i pentinem … A DCAP volem que et sentis especial, que trobis la teva bellesa única i que ho facis en el millor dels entorns i la millor de les companyies.

VALORS DCAP

DCAP neix amb uns valors molt marcats, els quals són…

Detallistes des de l'arrel a les puntes

A DCAP sabem l'important que és per a tu sortir de la perruqueria amb un resultat excel·lent.

Res d'haver d'esperar a l'endemà per veure'ns bé en el mirall!

A DCAP ens fixem en els detalls i és per això que t’escoltem, per coneixe't i donar-te el millor resultat possible amb el qual et sentis més còmode.

Oberts i sincers com l'arrel de fa un mes

Un dels valors que millor ens defineix és aquest, ja que els nostres clients acaben formant part de la nostra família. A DCAP t'assessorarem com a professionals, però sobretot ens encarregarem del fet que gaudeixis la teva experiència DCAP.

La teva satisfacció és el nostre millor premi!

Cuidar del nostre món és labor de tots

És molt important cuidar el món que heretaran els nostres fills i néts el dia de demà. Per aquest motiu és imprescindible que comencem a generar un canvi en la consciència social i global de les persones.

Són els petits gestos, un darrere l’altre, els que aconsegueixen enormes resultats...

DCAP és la combinació d'una visió ecològica global, productes de qualitat i excel·lència en el seu servei.

PENTINEM ALS ALTRES COM ENS AGRADARIA SER PENTINATS

DCAP té molt clar que el més important és atendre i tractar als seus clients amb la màxima professionalitat, sense deixar el tracte proper que caracteritza al seu equip. De fet hem anat perfeccionant els detalls per ser les millors, tant és així que quan vinguis a DCAP t'oferirem una beguda només arribar, i si pel que fora ens n’oblidem, demana-la i te la servirem encantades.

El nostre equip et farà sentir sempre acollit.

Volem que no només surtis satisfet amb el resultat sinó que vulguis compartir aquesta experiència amb els teus éssers més estimats.

TOP