AVÍS LEGAL

En compliment al article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom de l'empresa: DCAP PERRUQUERS S.L.
Rao social: DCAP PERRUQUERS S.L.
NIF: B-67315291
Direcció: PLAÇA ESPANYA, 2 · 08302 MATARÓ (BARCELONA)
Telèfon: 93 790 98 52
Email: lopd@robafaves.cat


2. FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

www.dcap.cat té com a finalitat, difondre tots aquells serveis que ofereix el seu establiment. També té l'activitat de vendre productes relacionat amb perruqueria i estètica.

El present avís legal (cap endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.dcap.cat.


3. LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre DCAP PERRUQUERS S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


4. US I ACCÉS DELS USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera , l'inici d'una relació comercial amb DCAP PERRUQUERS S.L. o qualsevol dels seus delegacions.


5. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts del lloc web, com a textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat de la qual pertany a DCAP PERRUQUERS S.L., sense que puguin entendre's com cedits cap dels drets d'explotació sobre els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús de la web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s'instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap tipus d'explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen en el lloc web són propietat de DCAP PERRUQUERS S.L., sense que pugui entendre's que l'ús o accés al mateix li atribueixi dret algun sobre els mateixos.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d'explotació queden prohibits.


6. CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

DCAP PERRUQUERS S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

DCAP PERRUQUERS S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de DCAP PERRUQUERS S.L.. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de DCAP PERRUQUERS S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas
suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

TOP