"La nostra missió a Aveda és cuidar del món en què vivim, des dels productes que elaborem fins a les maneres en què contribuïm a la societat. A Aveda, lluitem per donar un exemple de lideratge ecològic i responsabilitat no només al món de la bellesa, sinó a tot el món". -Horst Rechelbacher, Fundador- "La nostra missió a Aveda és cuidar del món en què vivim, des dels productes que elaborem fins a les maneres en què contribuïm a la societat. A Aveda, lluitem per donar un exemple de lideratge ecològic i responsabilitat no només al món de la bellesa, sinó a tot el món". -Horst Rechelbacher, Fundador-

AVEDA

A DCAP treballem en exclusiva amb Aveda pels seus valors compromesos amb el medi ambient, els animals, els seus productes naturals i sobretot per la seva qualitat.

“És la primera empresa del sector de la bellesa que basa el 100% de la seva producció en energia eòlica.”

LA NOSTRA COL·LABORACIÓ AMB AVEDA

LA BELLESA ÉS ALGO EFÍMER O SIMPLEMENT ÉS EVOLUCIONAR?

Avui dia no podem negar la importància que se li dóna a cuidar de l’aspecte físic, però més important hauria de ser sentir-nos bé amb nosaltres mateixos. Moltes vegades no veiem la bellesa a través del mirall, és per això que el nostre equip t'ajudarà a polir el diamant que portes dins.

Grup Estée Lauder

AVEDA forma part del grup the Estée Lauder.

TOP